Uite-ţi copiii, Românie!

Nu pot să mă abţin. Nu pot să nu am ceva de spus. Nu pot să tac când se aruncă cu nedreptăţi. Bănuiesc că deja ştiţi cu toţii de povestea tinerei fete din Vaslui şi a celor şapte monştrii. Dar o voi spune din nou. O voi spune în felul meu, în felul în care sufletul meu a perceput-o. Mă adresez vouă, oameni cu suflet agăţat de piept, poate împreună reuşim să facem ceva, dar şi vouă, cei fără de suflet; pentru voi am doar patru cuvinte: „Să vă fie ruşine!”

Ceea ce este privit ca o greşeală a tinereţii a avut loc pe 10 noiembrie 2014, când, ieşind cu o oră mai devreme de la cursuri, a acceptat să fie condusă acasă de una dintre cele şapte brute. De fapt, tânăra a fost dusă pe câmp unde a fost violată, pe rând, de acesta şi de prietenii săi pe care i-a anunţat prin telefon.

Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”, a declarat eleva în faţa anchetatorilor.

Au violat-o până a rămas inconştientă, apoi au stropit-o cu alcool. La un moment dat, în timp ce era pasată de la un individ la altul, în apropierea maşinii, fata a reuşit să ajungă la telefon, să apeleze pe cineva pentru a o salva din acel infern.

Ai crede că, făcând toate astea, agresorii îşi regretă faptele în închisoare, nu că se plimbă liberi pe străzi, alegând următoarea victimă. Dar se pare că autorităţile au decis că este suficient că şi-au recunoscut faptele, aşa că sunt judecaţi în libertate. Bineînţeles că nu este nimic greşit în a viola o fată până rămâne inconştientă, nu-i aşa domnilor procurori? Şi bineînţeles că ei nu merită cinci ani de puşcărie pentru cinci minute de plăcere, cuprinse într-un sex surpiză, monştrii ce le-aţi dat naştere. Vă rog pe voi, femei nebune care aţi ales s-o denigraţi în public, să vă puneţi în locul ei, ce aţi fi făcut dacă vi s-ar fi întâmplat vouă asta sau fiicelor voastre? Imaginaţi-vă cu toţii cum se simte fata, părinţii şi oamenii dragi ei. Deschideţi-vă odată ochii, un copil a fost maltratat chiar de progeniturile voastre, pentru că nu aţi ştiut să fiţi părinţi, să educaţi, să insuflaţi valori. Dar de unde, când voi nu aveţi suflet? O gaură în piept nu se poate numi aşa. Vă spun să vă fie ruşine, dar e puţin. Meritaţi să fiţi judecate şi voi, dar cine să facă dreptate? Mai aveţi tupeul să acuzaţi biata fată când ar trebui să vă predaţi singure monştrii pe care i-aţi crescut. Nu vă numiţi mame, nici animale, ci carcase goale, ca fiii voştri. Vă întreb pe voi, taţi ai lor, aşa i-aţi învăţat? În discuţiile de după ce soseau de la biserică, unde sunt sigură că fumau în curtea din spate, le predaţi lecţii despre cum să fie masculi? De ce nu i-aţi învăţat că nu înseamnă nu? De ce nu vă potoliţi hienele de lângă voi? Fiţi bărbaţi!

Am câteva cuvinte şi despre oamenii încuiaţi din sat, care susţin nevinovăţia brutelor. Nu vă mai zic să vă fie ruşine, pentru că nu cunoaşteţi acest cuvânt. Sunteţi şi voi carcase goale. Bârfitorii satului, care nu vor ajunge niciodată undeva. Veţi muri înecaţi în propria mediocritate. Mi-e scârbă de voi.
Pe voi v-am lăsat ultimii, doar sunteţi brutele supreme în povestea asta. Vă ţip aceste cuvinte, pentru că mi-e scârbă de voi. V-aş fi scris numele aici, dar nu meritaţi. Nu mai aparţineţi acelor nume. Titlul „cei şapte violatori din Vaslui”, vorbeşte pentru voi. Din acel moment când aţi distrus o viaţă, nu mai aveţi dreptul să vă pronunţaţi numele. Veţi rămâne mereu monştrii, criminalii. Dar nu vă pasă, nu? Vă consideraţi bărbaţi acum, nu? Doar aveţi susţinerea mămicilor voastre stupide. Organizaţi-le şi lor un „sex-surpriză”, veţi fi şi mai bărbaţi. Cum aţi spus, ” nu merităm cinci ani de puşcărie pentru cinci minute de plăcere”? Ei, aveţi dreptate aici. Nu meritaţi cinci ani, ci închisoare pe viaţă. Şi nu pentru cinci minute de plăcere, ci pentru clipe infinite de durere. Şi tot nu ar fi de ajuns. Nici cu judecata de apoi, de care nu aveţi cum să scapaţi. Mi-e atât de scârbă de voi.
Asta nu se va termina aici. Dragi oameni, există o petiţie împotriva acestor monştrii, vă rog s-o semnaţi. Câteva secunde în schimbul unei fapte bune.

13 gânduri despre „Uite-ţi copiii, Românie!

Lasă un comentariu