Ploaie de gânduri reci

Mă holbez de câteva minute la tastatură, la degetele mele şi la cele zece cuvinte scrise. Mai arunc o privire pe fereastră şi şterg din nou cuvintele.. Şi tot aşa. Că mi-a picat şi mie wordpress-ul când voiam să scriu un „Pentru că..” pentru ultimul „De ce?” publicat aici.. Aşa voiam să încep, dar m-am gândit.. nu o să fie ultimul „De ce?”. 

Nu-mi pot lua ochii de la ploaie. Ceea ce este puţin ciudat, pentru că acum câteva ore îmi doream să se oprească, să mă uit la cer fără să mă lovească picurii furioşi.. 

Sunt atât de obosită.. Şi nu ştiu ce fel de oboseală este..

Nu pot să nu-mi ţin sufletul departe de amintirea ultimului an, de ce făceam, de cum eram şi de cum se scria viaţa mea. Nu ştiu ce vreau să fac acum, de ce tot ţin să-mi amintesc, să scriu, să trec peste locurile acelea.. 

Nu pot nici să-mi ţin privirea departe de colţul din dreapta unde-mi este afişat numărul cuvintelor. Mi-am zis că mă opresc la o sută. Am aproape două şi simt că niciunul nu arată în totalitate cum mi-e sufletul azi. Aşa articol.. gol nu am mai scris de mult timp. Sau poate nu mai ştiu eu. Dar plouă prea tare şi prea des. Şi e prea frig.. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s