Străin de.. tine

Într-o bună zi o să te cauţi, cu ardoare, cu lacrimi în ochi, dar nu o să te găseşti. În disperarea ta vei răscoli buzunarele, mai ales cele de la piept. Nu vei fi în niciunul din ele. Va fi ziua în care-ţi vei blestema şi tu soarta, va fi ziua în care ţi se vor dărâma toţi pereţii sufletului. Să te văd cum te ridici.

Nu va fi nimeni să te asculte, să te bată liniştitor pe spate şi să-ţi spună că va fi bine, că vei fi bine. Păcat că ai atâtea lacrimi neplânse. Va fi mai uşor, având în vedere că n-ai irosit nimic, niciodată. 

Te vei îneca cu gustul amar al singurătăţii, al disperării şi al neputinţei. În bălţi de lacrimi, te vor durea genunchii juliţi. Insomnia va avea sens pentru tine, la fel şi acel tip de, durere. Vei blestema timpul, firul vieţii, pe tine şi pe tine. 

Va fi o singură zi, cea în care se declanşează furtuna. Vezi tu, furtuna nu ţine o zi, o săptămână. Într-o aşa furtună, vântul suflă un an, poate doi. Mai încolo, o să ţină doar de tine. Când ai plâns toate lacrimile, atunci să ştii că s-a terminat. Şi chiar de-a încetat vântul, în picioare nu poţi sta. Atunci vei învăţa să plângi fără lacrimi. Atunci o să-ţi sângereze sufletul. O să regreţi, o să-ţi aminteşti, o să-ţi tot aminteşti şi o să te doară. 

Tu-ţi vei fi prieten şi duşman, în acelaşi timp, în egală măsură. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s