Antiteză

Ce are ea, eu nu voi avea niciodată. Toţi o vor prefera, o vor iubi din primele seunde şi îi vor şopti cuvinte calde, menite să se lipească de inima ei, să se amestece printre bătăile ritmice. E atât de uşor de iubit! 

Ea va dansa pe melodia aceasta, sigură pe ea şi pe mişcările paşilor ei. Mâinile sale îşi vor găsi atât de uşor drumul spre umerii bărbatului în ale cărui braţe va zâmbi. Nu va avea mâini reci, nu va cerşi ajutor din privire. Poate un stol micuţ de fluturi îi vor deranja sufletul. Dar parcă şi aceştia sunt plănuiţi..

Siguranţă deplină versus teamă infinită.

Ea nu se va întreba ce are cealaltă ea, pentru că ea ştie că este frumoasă, puternică şi deşteaptă. Şi asta, îi dublează calităţile. Ea va fi cea care-ţi scrie bileţele colorate pe care le va lipi pe frigider scriindu-ţi că te iubeşte. Atât. Fără pete de cerneală, fără linii, fără puncte.. După, va pleca la mall cu fetele.

Va tăcea doar atunci când cuvintele vi s-au terminat şi aveţi nevoie doar de magia voastră. Va tăcea frumos, în momente cerute de suflet din care va construi infinituri frumoase, de neuitat. O vei înţelege. O vei iubi şi mai mult.

Ea poate fi cu uşurinţă cea pe care ai aşteptat-o ani întregi sau cea visată în nopţi de vară. Ea e vara ta.. Ea aminteşte unei mări liniştite pe care ai putea-o admira ani lumină. Ea e titlul cărţii tale, personaj şi muză, dar niciodată autoare. Şi asta, te linişteşte atât de mult! 

Reclame

3 gânduri despre „Antiteză

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s