Deznodământ 

Neştiinţa împinge limite penibile, departe de idealul unor graniţe visate în nu mai ştiu care noapte de prin două mii cinci; murdar şi ieftin, precum o dansatoare nefericită într-un bar oarecare, dansează pe muzică de amintiri ce-ar trebui uitate, de dor şi agonie că nu mai vii, c-ai plecat într-o zi care-mi pare ieri. Neştiinţa mă face să cred că toate zilele sunt ieri.. 

Sevrajul e-un tablou fără ramă, spânzurat pe toţi pereţii negri ai iadului ce m-a cuprins pentru cel mai amar infinit resimţit vreodată. Instinctual îmi plimb ochii spre un posibil vinovat, dar vina-mi aparţine şi acesta e singurul lucru pe care-l ştiu cu o şi mai amara certitudine. 

Dublu „A”( adoraţie, amintiri), un singur „N” (neştiinţă) şi dublu „X” (Xanax), cântă şi dansează pe acelaşi ritm, prea departe de mizeria lumii-n care dansatoarea din bar vede pierzania, opus pornografiei vândută prea des şi mult prea ieftin, un sincer cântec de sirenă ce doar atrage şi îmbie spre fericiri infinite, ci nu plăceri efemere. 

 Ireală se visează nulitatea unui suflet imposibil de redat în cuvinte, îngenuncheat de pierzanie şi neşansă, îndoliat etern, iremediabil, imposibil de prea scris şi prea plâns cu fiecare tipologie de lacrimă. În neştiinţă a căzut şi-n iad a murit. 

Răutate, orbire, mizerie, închisoare, nedreptate, imoralitate, amar. ( …România)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s